• 25.07.2017
  • 20:06

Apartma Maša

V letih 2015 in 2016 je pri naši hiši potekala temeljita obnova. Več let se je rojevala ideja, da bi oddajali apartmaje v turistične namene.

Turizem je v Kranjski Gori v vzponu, ljudje so vedno bolj povpraševali po ugodnih in primernih nastanitvah.

No, lokacija je pa top… Blizu centra, a toliko oddaljena, da se izognemo vsemu hrupu in gužvi. Smo blizu glavne ceste proti Bovcu in le tri hiše pred Best Western Hotelom Kranjska Gora ( bivši hotel Lek), tako da nas ni težko najti. Pa samo dobrih 250 m do smučišča, kar pomeni, da lahko greš tja kar peš v pancerjih, avto pa pustiš na parkirišču pred apartmajem. Tudi poleti se da marsikaj početi. Od planinarjenja, kolesarjenja, kopanja, igranja tenisa in golfa, ogled tekem, okušanja kulinaričnih dobrot, pa za vsakega se najde nekaj.

 

Aha, zdaj pa akcija….

Sprva smo se lotili predelave prizidka, ki je prej služil spodaj kot garaža, zgoraj pa je bila soba. Zamišljeno je bilo, da bo iz tega nastal manjši apartma v dveh nadstropjih. Spodaj pri vhodu manjša predsoba, ki vodi večji prostor, kjer bo kuhinja z jedilnico ter dnevno sobo. Na koncu apartmaja bo prostorna kopalnica. Na vrhu pa bi bila večja soba s posteljami in balkon. Urediti je potrebno tudi okolico, fasado in asfaltirati dvorišče.

 Vloženega je bilo veliko truda (…in denarja). Leta 2017 so sanje postale resničnost.

 »Na svet je prikukal prvi od apartmajev in na široko odprl vrata gostom, ki bodo v njem videli domačnost, udobje, zaželjenost in sprostitev«

 In ta apartma je dobil ime po najinemu sončku Maši, ki je na svet privekala v maju 2017.

 Daniel in Melita

 

 

  • 12.07.2017
  • 19:39

Obnovili smo kopalnico

V apartmaju Maša vas pričaka topla, prostorna in prijetno opremljena nova kopalnica s tuš kabino in wc-jem.

Za boljši občutek v hladnih dneh, predvsem zjutraj, poskrbi talno gretje, katerega lahko gostje sami nastavijo ob vhodu v kopalnico.

Keramične ploščice v bež in temno sivi kombinaciji z vzorcem so izdelali v Gorenje Keramika, ostala oprema pa je nabavljena v trgovinah Merkur ( Kolpasan kopalniški blok) in Tapro (Hansgrohe pipa).

Gostje imajo na voljo čiste brisače, sušilec za lase ter osnovne toaletne potrebščine.